Beeldscherm mobiel schoonmaken

Tegenwoordig bezitten veel mensen een mobiele telefoon. Wellicht bekijk je deze pagina zelfs op jouw mobiel. Zonder dat je het weet kunnen bacteriën en vetten snel achterblijven. Daarom dien je beeldschermen van diverse smartphones zoals de iPhone (of je iPad) goed schoon te maken. Cleaning Academy heeft een passende oplossing voor het schoonmaken van de mobiele telefoon: microvezeldoekjes!

iPad of iPhone schoonmaken

Last van vette vingers op je iPhone of iPad? Een beeldscherm schoonmaken wordt steeds makkelijker voor je gemaakt dankzij microvezel schoonmaakproducten. In een krantenartikel van AD kun je lezen dat veel mensen hun beeldscherm zelden of nooit schoonmaken, hoewel dit erg belangrijk en hygiënisch is. Zo tonen onderzoeken van de Universiteit van Londen en The Wall Street Journal aan dat veel niet-schoongemaakte telefoons sporen van poepresten en de bacterie e. coli bevatten. Wij kunnen een schoonmaak dus absoluut aanbevelen.

Wanneer er tijdens het schoonmaken vocht of water op je scherm komt, kunnen bacteriën zich snel vermenigvuldigen. Daarom kunnen wij je als tip meegeven om een spray te gebruiken bij het schoonmaken; spuit dan wel op de microvezeldoek en niet op het beeldscherm van je smartphone.

beeldscherm mobiel schoonmaken

Microvezeldoek gebruiken voor de schoonmaak

De microvezeldoek heeft een zeer ontvettende werking en kan worden gebruikt als stofdoek, zonder water. Dit betekent dat je met microvezel ook jouw laptop of MacBook toetsenbord kunt schoonmaken! Gewone doeken ontvetten niet uit zichzelf, maar de microvezeldoek en de handschoen doen dit wel. Hierdoor heb je geen water of reinigingsmiddel nodig. Je kunt deze producten uiteraard kopen in onze webshop!
 

Hoe maak je het beeldscherm van je mobiel / smartphone schoon?

  1. Gebruik een schone, droge doek die geen krassen maakt
  2. Gebruik een doek die geschikt is voor glas en beeldschermen: de microvezeldoek
  3. Probeer het gebruik van water te minimaliseren
  4. Indien je een spray gebruikt, spuit deze dan op het beeldscherm van bijvoorbeeld je iPhone / iPad; spuit het op de bijbehorende doek
  5. Voorkom het gebruik van ammoniak, azijn, of wasbenzine
     

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je vragen over het schoonmaken van jouw mobiel? Of ben je nog niet helemaal zeker hoe je je iPhone of iPad het best kunt schoonmaken? Wij staan je graag te woord!