Testresultaten Diamond Pad

Onze Diamond Pad is getest voor volgers en nieuwsbrieflezers van de Cleaning Academy. De testresultaten (inclusief beoordelingen en ervaringen) hebben wij hieronder op de pagina verzameld om u een inzicht te bieden van ons product.

We hebben de ervaringen van onze testers rechtstreeks overgenomen, zodat u een duidelijk beeld heeft van de meningen van onze testers over onze "Diamond Pad".

 

" Mijn ervaringen tot dusver:
Ik ging ervan uit dat ik hem als soort schuurspons kon gebruiken, dus ik vind de vorm niet zo praktisch. Zou liever de "diamond" laag op een spons zien.

Verder vind ik hem fantastisch bij het verwijderen van kalkaanslag op douchemuren en glazen deuren. Het gebruik hier, vergde wel wat "proberen" In eerste instantie werkte het niet prettig omdat de pad zelf niet echt water afgeeft. Maar in combinatie met de douchekop bij de pad houden met het draaien van de pad, leverde mooi resultaat. Zelfs nadrogen was niet nodig, op de plaatsen waar ik goed gespoeld had.

Ook op de auto heb ik de vliegen verwijderd van nummerplaten, ramen en aluminium delen. Op de lak durfde ik het echt niet aan. (net nieuwe auto)
In de aluminium wasbak ook geprobeerd, super voor het verwijderen van vet/kalkresten en zonder krassen.

Nadeel: als je per ongeluk je pad in je schoonmaak emmer mikt waar ook een doekje in zit, kleeft de pad aan het doekje,  hihi. Was ook even wennen dus.
Ik zou de pad aanraden aan kopers, maar zou hem absoluut praktischer vinden in een andere "vorm" ipv als lapje. Zeker omdat hij snel "droog is" en juist in contact met meer water beter werkt.

Ik had trouwens ook nog getest op een vlek in kleding, maar dat is (logisch achteraf) geen succes vanwege het klittenband effect."

"Mijn ervaring tot nu toe:

Pannen inderdaad goed.
Sommige kalkaanslag ook goed.
Gasstel ook goed,behalve de bruine randjes die gaan niet goed.
Ramen zemen ook goed,zaten nl hele kleine verfspetters op die ik met nagel gewoonweg niet weg kreeg. Nadeel, doe je de pad met een schoonmaakdoekje in emmer, ergernis, doekje plakt vast, gewaarschuwd mens telt voor 2, maar al paar keer overkomen Ga nog meer dingen doen, dus ervaringen volgen
."


"Ik ben niet super enthousiast over de pad.
Mijn man heeft roest geprobeerd weg halen van een stuur van een fiets, Wat niet lukte.
Mijn dochter had een tijdschrift op een warme oven gelegd, het lukte ook niet om dit makkelijk te verwijderen.
de wasbak in roestvrij staal schoonmaken gaat goed.
pannen in algemeen gaan goed
 "

"de frituur pan de binnenbal er mee geprobeerd schoon te maken maar lukt niet goed , de grove kant loopt vol met vettigheid nadeel vindt in dat het te dun is zou makkelijker zijn als het een blok zou zin ivm vast houden. Alle zachte materialen mijden ivm toch wel krassen "

"Ik heb zwarte pitten op het gasfornuis, daar krijg je van die zwarte spatten op als je aan het bakken en braden bent.
Kreeg dat eigenlijk nooit goed schoon, maar met de pad gaat het er wel goed af.
Een nadeel vind ik als je iets op een vaatdoek legt en dan de pit af gaat schuren dat een doek aan de pad blijft kleven.
Maar de pitten nog  nooit zo schoon gekregen.
"


"Mijn ervaring met de schoonmaak pad.
Ik vind het helemaal niets. Veel te stug. De zachte kant blijft veel te nat omdat je hem niet goed uit kan wringen. Als je de zachte kant gebruikt doet de schuurkant zeer aan mijn handen. Het schuren valt tegen.
Het enige wat ik ermee heb gedaan wat ik super vond. De zachte kant naar elkaar toe vouwen en zo onder de rand van het toilet schoonmaken. Super, schuurt dan aan beide kanten. Persoonlijk zou ik hem niet aanschaffen en grijp steeds terug haar jullie wonderdoekje om het gedane werk met het schuursponsje droog te maken en schoon te maken.

Kleine krasjes uit vensterglas poetsen lukt niet hiervoor deed ik mee ,ik gebruik het niet in het huishouden "


"Ruit schoonmaken gaat goed.
Al vind ik de pad erg onhandig in de hand liggen
.

Spiegels...Dat werkt perfect"