Nieuws

Schoonmaaknieuws

Schoonmaak nieuws laden
kleurcodering

Bij het schoonmaken is de kleurcodering zeer belangrijk. In de professionele schoonmaak is een standaard kleurcodering namelijk cruciaal om de hygiëne te waarborgen. Hierdoor voorkomt u bijvoorbeeld dat schoonmaakdoekjes per ongeluk worden verwisseld.

Categorie: Lees verder
schoonmaakdoekjes uitwringen

U herkent het wellicht: het uitwringen van een doekje kan soms lastig of onhandig zijn. De belasting voor de handen en polsen (maar ook de ellebogen) is met name vervelend voor mensen met reuma, fibromyalgie of andere ziektes. Daarom geven wij u graag enkele tips om u te helpen met het uitwringen van een schoonmaakdoekje.

Categorie: Lees verder

Heeft u vragen over onze professionele schoonmaakartikelen? Zoekt u schoonmaaktips, of bent u gewoon benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Op de jaarmarkt in 's-Gravendeel en herfstmarkt in Strijen staan wij klaar om u te helpen!

Categorie: Lees verder
reisborstel

Wellicht kent u het: de witte zolen van uw sneakers zien er doorgaans steeds viezer uit nadat u ze een tijdje gedragen heeft. Modder en andere vlekken zorgen voor een lelijk gezicht en u heeft het gevoel dat u ze niet meer kunt dragen wanneer u de deur uit gaat.

Categorie: Lees verder
microvezeldoek antibacterieel

Wellicht kent u het: door het vermenigvuldigen van bacteriën - iedere 20 minuten verdubbelen zij zich - krijgt u te maken met veel viezigheid en een vieze doek. Dankzij de nieuwste technologie van microvezel hoeft u zich niet langer zorgen te maken over vieze luchten! En dat is erg prettig, gezien de hoge temperaturen in Nederland van de afgelopen weken.

Categorie: Lees verder
afvoerplug

Dakgootborstels zijn zeer populair als het gaat om vogelwering in de dakgoten. Maar wist u al dat niet iedereen graag borstels in de dakgoot legt? De afvoerplug is een handig product dat u dan efficiënt kunt inzetten!

Categorie: Lees verder
plumeau

Door het zonnige weer dat we in deze fase van het jaar steeds vaker zien, valt het stof op de ramen en vensterbanken enorm op! Het is tijd om de winter achter ons te laten en het voorjaar in te luiden. Gooi daarom uw ramen en deuren open, zodat u het huis eens grondig kunt schoonmaken. In dit nieuwsitem geven wij tips om dit zo efficiënt en leuk mogelijk te maken!

Categorie: Lees verder
Dweilen met warm of koud water

Een bekende en frequent gemaakte fout tijdens de grote voorjaarsschoonmaak is de temperatuur van het water waarmee gedweild wordt. Tijdens het schoonmaken dient u zichzelf af te vragen of u moet dweilen met warm of koud water. Uit ervaring weten wij dat heet of warm water sneller verdampt, waardoor het door u gebruikte (professionele) schoonmaakmiddel op de vloer achter kan blijven.

Categorie: Lees verder