Schoonmaaknieuws

Schoonmaak nieuws laden

Er zijn altijd wel bepaalde schoonmaakklussen die standaard op de agenda staan. Denk maar aan stofzuigen, ramen lappen en dweilen. Maar er zijn ook van die klusjes die je minder vaak hoeft te doen en daardoor sneller vergeet.   

Hoe groot het cliché ook is, toch doen veel mensen het elk jaar weer: goede voornemens maken. De meeste goedbedoelde plannen vallen echter al snel in het water. Laten wij nu eens wat geweldige schoonmaak voornemens hebben die je wél vol gaat houden! Zo zorg je heel 2022 voor een opgeruimd huis.  

Kerst: de gezelligste tijd van het jaar, maar ook de rommeligste?

Stofzuigen en dweilen zijn niet altijd klusjes waar je veel zin in hebt. Maar wat als we je vertellen dat dit eigenlijk hele goede workouts zijn? Zo sla je twee vliegen in één klap.  

Ga jij ook voor het gemak van een kunstkerstboom, zonder de ellende van uitvallende naalden en het slepen met zo’n zware boom? Lees dan snel verder!

Schoonmaakklusjes

Officieel begint de winter pas op 21 december, maar de temperaturen liegen er niet om. Ook al denken we bij een grote schoonmaak vaak aan het voorjaar, de winter leent zich prima om bepaalde schoonmaakklussen te doen!

De zomer is net achter de rug en de herfst staat al weer voor de deur… Dat betekent maar één ding: tijd voor de najaarsschoonmaak! 

Het fijnste vuil tussen je (vloer)voegen is vanaf nu verleden tijd met deze Aquaclean vloerwisser.