Nieuws

Schoonmaaknieuws

Schoonmaak nieuws laden

Heeft u zo’n last van hooikoorts en ondervindt u ook allergie problemen in huis? Hooikoorts of stofallergie brengt veel zorgen met zich mee en u kunt last krijgen van keelpijn, tranende ogen, hoofdpijn en een verstopte neus. Wij geven 5 tips om uw huis zo allergenen vrij mogelijk te houden.

Categorie: Lees verder

​Met onze nieuwste kleur gecodeerde sprayflacons is schoonmaken eenvoudig en snel gedaan, maar hoe maakt u eigenlijk ermee schoon? Voor het gebruik van onze sprayflacons adviseren wij één schoonmaakmethode.

Categorie: Lees verder

Niets zo vervelend als vieze toetsenborden en een beeldscherm vol met vingerafdrukken of een laag stof. Wij geven hier de beste schoonmaaktips voor uw Apple producten.

Categorie: Lees verder
Microvezeldoeken bestellen

Sneller en gemakkelijker u huis of kantoor schoon krijgen? Dat kan met multifunctionele microvezeldoeken van Cleaning Academy. Door de unieke werking van de microvezeldoekjes bespaart u veel tijd bij het schoonmaken.

Categorie: Lees verder

De zon begint al vaker te schijnen en de behoefte voor een schoon en fris huis wordt groter! Zet uw ramen en deuren maar wagenwijd open, hier komt de voorjaarsschoonmaak.

Categorie: Lees verder

Stofwisdoeken staan bekend om het effectief verwijderen van losliggend vuil op gladde vloeren. Zelfs nadat u de stofzuiger heeft gebruikt, kunnen stofwisdoekjes verbluffend veel stof opnemen.

Categorie: Lees verder
auto wassen zonder krassen

Cleaning Academy weet dat een echte liefhebber zijn of haar auto zo schoon mogelijk houdt. En dat het liefst door de auto met de hand te wassen. Er ligt echter een gevaar op de loer: krassen op uw auto! Cleaning Academy heeft niet alleen de oplossing, maar ook nog enkele tips!

Categorie: Lees verder
kleurcodering

Bij het schoonmaken is de kleurcodering zeer belangrijk. In de professionele schoonmaak is een standaard kleurcodering namelijk cruciaal om de hygiëne te waarborgen. Hierdoor voorkomt u bijvoorbeeld dat schoonmaakdoekjes per ongeluk worden verwisseld.

Categorie: Lees verder