Schoonmaaknieuws

Schoonmaak nieuws laden

De zomer is net achter de rug en de herfst staat al weer voor de deur… Dat betekent maar één ding: tijd voor de najaarsschoonmaak! 

Het fijnste vuil tussen je (vloer)voegen is vanaf nu verleden tijd met deze Aquaclean vloerwisser.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van zonnepanelen, om zo te besparen op hun energiekosten. Hartstikke mooi natuurlijk! Er is alleen één minpuntje: er verzamelen zich veel vogels op het dak en die maken nesten onder de panelen. Wat je daartegen kunt doen? Vogelwering! We leggen je graag uit wat dat voor jouw bedrijf kan opleveren.

Met een paar zonnestralen merk je al snel het vuil op je raam op. Daar moet je snel wat aan doen. Met deze tips krijg je een glanzend resultaat! 

Het schoonmaken van het toilet is geen klusje waar je naar uitkijkt. Hoe vaker je hier echter wat aandacht aan besteed, hoe meer profijt je ervan hebt! Volg onze tips en dit klusje zal een stuk minder erg worden.

Heb jij ook een échte houten vloer in huis? Ontzettend mooi, maar het onderhoud en schoonmaken ervan kan nog wel eens lastig zijn. Hoe beter je dit aanpakt, hoe langer je geniet van de vloer. Met onze tips wordt het schoonmaken en onderhouden van je vloer een stuk makkelijker!  

Dit wondermiddel die ideaal is voor alle ruimtes in huis: van sanitair tot kookplaat.

Sale! Hét ideale systeem voor het verwijderen van stof, haren en (losliggend) vuil: het professionele stofwissysteem. Nu van €19,95 voor maar €14,25!