Nieuws

Schoonmaaknieuws

Schoonmaak nieuws laden
microvezeldoek antibacterieel

Wellicht kent u het: door het vermenigvuldigen van bacteriën - iedere 20 minuten verdubbelen zij zich - krijgt u te maken met veel viezigheid en een vieze doek. Dankzij de nieuwste technologie van microvezel hoeft u zich niet langer zorgen te maken over vieze luchten! En dat is erg prettig, gezien de hoge temperaturen in Nederland van de afgelopen weken.

Categorie: Lees verder
afvoerplug

Dakgootborstels zijn zeer populair als het gaat om vogelwering in de dakgoten. Maar wist u al dat niet iedereen graag borstels in de dakgoot legt? De afvoerplug is een handig product dat u dan efficiënt kunt inzetten!

Categorie: Lees verder
plumeau

Door het zonnige weer dat we in deze fase van het jaar steeds vaker zien, valt het stof op de ramen en vensterbanken enorm op! Het is tijd om de winter achter ons te laten en het voorjaar in te luiden. Gooi daarom uw ramen en deuren open, zodat u het huis eens grondig kunt schoonmaken. In dit nieuwsitem geven wij tips om dit zo efficiënt en leuk mogelijk te maken!

Categorie: Lees verder
Dweilen met warm of koud water

Een bekende en frequent gemaakte fout tijdens de grote voorjaarsschoonmaak is de temperatuur van het water waarmee gedweild wordt. Tijdens het schoonmaken dient u zichzelf af te vragen of u moet dweilen met warm of koud water. Uit ervaring weten wij dat heet of warm water sneller verdampt, waardoor het door u gebruikte (professionele) schoonmaakmiddel op de vloer achter kan blijven.

Categorie: Lees verder
schoonmaaktips

Het wordt buiten steeds kouder en dat brengt de nodige veranderen met zich mee, ook in het schoonmaken! Cleaning Academy deelt graag nieuwe schoonmaaktips als het om winterse weersomstandigheden gaat.

Categorie: Lees verder
microvezel handschoen gebruik

Hoe dient u een microvezeldoek te gebruiken bij de schoonmaak? Het is een belangrijke vraag voor velen die zich bezighouden met de schoonmaak, of dit nu voor particulier of zakelijk doeleinden bestemd is. De microvezel handschoen is zo een product dat super ontvettend en zacht is. U kunt deze dan ook goed toepassen bij het reinigen van uw een tablet of smartphone. Maar dat is niet waar hij oorspronkelijk voor bedoeld was

Categorie: Lees verder
schrobber kopen

Een schrobber van Cleaning Academy is gemaakt om hardnekkige vervuiling te verwijderen. Deze vervuiling kan los worden geschrobd met dit product. Denk bijvoorbeeld aan vet, algen en aanslag. Maar er is meer wat u over dit product moet weten. Lees meer in het restant van deze blog!

Categorie: Lees verder

Zoekt u een goede vloerwisser? Stofwisdoekjes van Cleaning Academy geven een zeer schoon resultaat. Het is immers bewezen dat stofwissen uw harde vloerbedekking zoals tegels, laminaat, vinyl of PVC schoon houdt! Met onze stofwisser maakt én houdt u de vloer schoon.

Categorie: Lees verder