Nieuws

Schoonmaaknieuws

Schoonmaak nieuws laden

Stofwisdoeken staan bekend om het effectief verwijderen van losliggend vuil op gladde vloeren. Zelfs nadat u de stofzuiger heeft gebruikt, kunnen stofwisdoekjes verbluffend veel stof opnemen.

Categorie: Lees verder
auto wassen zonder krassen

Cleaning Academy weet dat een echte liefhebber zijn of haar auto zo schoon mogelijk houdt. En dat het liefst door de auto met de hand te wassen. Er ligt echter een gevaar op de loer: krassen op uw auto! Cleaning Academy heeft niet alleen de oplossing, maar ook nog enkele tips!

Categorie: Lees verder
kleurcodering

Bij het schoonmaken is de kleurcodering zeer belangrijk. In de professionele schoonmaak is een standaard kleurcodering namelijk cruciaal om de hygiëne te waarborgen. Hierdoor voorkomt u bijvoorbeeld dat schoonmaakdoekjes per ongeluk worden verwisseld.

Categorie: Lees verder
schoonmaakdoekjes uitwringen

U herkent het wellicht: het uitwringen van een doekje kan soms lastig of onhandig zijn. De belasting voor de handen en polsen (maar ook de ellebogen) is met name vervelend voor mensen met reuma, fibromyalgie of andere ziektes. Daarom geven wij u graag enkele tips om u te helpen met het uitwringen van een schoonmaakdoekje.

Categorie: Lees verder

Heeft u vragen over onze professionele schoonmaakartikelen? Zoekt u schoonmaaktips, of bent u gewoon benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Op de jaarmarkt in 's-Gravendeel en herfstmarkt in Strijen staan wij klaar om u te helpen!

Categorie: Lees verder
reisborstel

Wellicht kent u het: de witte zolen van uw sneakers zien er doorgaans steeds viezer uit nadat u ze een tijdje gedragen heeft. Modder en andere vlekken zorgen voor een lelijk gezicht en u heeft het gevoel dat u ze niet meer kunt dragen wanneer u de deur uit gaat.

Categorie: Lees verder
microvezeldoek antibacterieel

Wellicht kent u het: door het vermenigvuldigen van bacteriën - iedere 20 minuten verdubbelen zij zich - krijgt u te maken met veel viezigheid en een vieze doek. Dankzij de nieuwste technologie van microvezel hoeft u zich niet langer zorgen te maken over vieze luchten! En dat is erg prettig, gezien de hoge temperaturen in Nederland van de afgelopen weken.

Categorie: Lees verder
afvoerplug

Dakgootborstels zijn zeer populair als het gaat om vogelwering in de dakgoten. Maar wist u al dat niet iedereen graag borstels in de dakgoot legt? De afvoerplug is een handig product dat u dan efficiënt kunt inzetten!

Categorie: Lees verder