Nieuws

Schoonmaaknieuws

Schoonmaak nieuws laden

Blijft er bij u ook altijd een laag stof op de kast liggen en vindt u het ook zo vervelend om nét niet de bovenkant van het schilderij af te kunnen stoffen? Of bent u soms bang om die nieuwe designerlamp te beschadigen tijdens het schoonmaken? Met de plumeaus van Cleaning Academy zijn al deze strubbelingen voorgoed verleden tijd!  

Categorie: Lees verder

De microvezel- of microfiber doek is al jaren een populair en welbekend hulpmiddel voor de professionele schoonmaakklussen. Vandaag de dag verovert de microfiber doek ook steeds meer terrein in de particulieren schoonmaakwereld. Steeds meer particulieren hebben de microfiber doeken in de kast liggen om snel en streeploos te reinigen. Of u nu een fanatieke schoonmaker bent of niet, met de microvezeldoek wordt het schoonmaken wel erg gemakkelijk. Bij Cleaning Academy zijn de microvezeldoekjes in verschillende kleuren, maten en vormen verkrijgbaar. Zo is er voor iedere schoonmaker iets geschikts te vinden!

Categorie: Lees verder

Heeft u zo’n last van hooikoorts en ondervindt u ook allergie problemen in huis? Hooikoorts of stofallergie brengt veel zorgen met zich mee en u kunt last krijgen van keelpijn, tranende ogen, hoofdpijn en een verstopte neus. Wij geven 5 tips om uw huis zo allergenen vrij mogelijk te houden.

Categorie: Lees verder

​Met onze nieuwste kleur gecodeerde sprayflacons is schoonmaken eenvoudig en snel gedaan, maar hoe maakt u eigenlijk ermee schoon? Voor het gebruik van onze sprayflacons adviseren wij één schoonmaakmethode.

Categorie: Lees verder

Niets zo vervelend als vieze toetsenborden en een beeldscherm vol met vingerafdrukken of een laag stof. Wij geven hier de beste schoonmaaktips voor uw Apple producten.

Categorie: Lees verder
Microvezeldoeken bestellen

Sneller en gemakkelijker u huis of kantoor schoon krijgen? Dat kan met multifunctionele microvezeldoeken van Cleaning Academy. Door de unieke werking van de microvezeldoekjes bespaart u veel tijd bij het schoonmaken.

Categorie: Lees verder

De zon begint al vaker te schijnen en de behoefte voor een schoon en fris huis wordt groter! Zet uw ramen en deuren maar wagenwijd open, hier komt de voorjaarsschoonmaak.

Categorie: Lees verder

Stofwisdoeken staan bekend om het effectief verwijderen van losliggend vuil op gladde vloeren. Zelfs nadat u de stofzuiger heeft gebruikt, kunnen stofwisdoekjes verbluffend veel stof opnemen.

Categorie: Lees verder