Nieuws

Schoonmaaknieuws

Schoonmaak nieuws laden
schoonmaaktips

Het wordt buiten steeds kouder en dat brengt de nodige veranderen met zich mee, ook in het schoonmaken! Cleaning Academy deelt graag nieuwe schoonmaaktips als het om winterse weersomstandigheden gaat.

Categorie: Lees verder
microvezel handschoen gebruik

Hoe dient u een microvezeldoek te gebruiken bij de schoonmaak? Het is een belangrijke vraag voor velen die zich bezighouden met de schoonmaak, of dit nu voor particulier of zakelijk doeleinden bestemd is. De microvezel handschoen is zo een product dat super ontvettend en zacht is. U kunt deze dan ook goed toepassen bij het reinigen van uw een tablet of smartphone. Maar dat is niet waar hij oorspronkelijk voor bedoeld was

Categorie: Lees verder
schrobber kopen

Een schrobber van Cleaning Academy is gemaakt om hardnekkige vervuiling te verwijderen. Deze vervuiling kan los worden geschrobd met dit product. Denk bijvoorbeeld aan vet, algen en aanslag. Maar er is meer wat u over dit product moet weten. Lees meer in het restant van deze blog!

Categorie: Lees verder

Zoekt u een goede vloerwisser? Stofwisdoekjes van Cleaning Academy geven een zeer schoon resultaat. Het is immers bewezen dat stofwissen uw harde vloerbedekking zoals tegels, laminaat, vinyl of PVC schoon houdt! Met onze stofwisser maakt én houdt u de vloer schoon.

Categorie: Lees verder
Microvezeldoekjes

Cleaning Academy vertelt u graag over de mogelijkheden van de microvezeldoek. Op onze tips-pagina vindt u de meest handige weetjes over microvezeldoekjes, maar in dit blogitem vertellen we u graag over hoe en waarom dit product gebruikt kan worden.

Categorie: Lees verder
Hoe en wanneer een zonnepaneelborstel gebruiken?

Voor de één product dat al jaren bekend is, voor de ander een nieuw product dat veel problemen zal gaan verhelpen; de zonnepaneelborstel is met name onder bedrijven enorm populair. Vogelwering is namelijk een terugkerend probleem voor bedrijven.

Categorie: Lees verder