Schoonmaaknieuws

Schoonmaak nieuws laden
Maak schoonmaken leuk en efficiënt met ons professionele dweilsysteem

Schoonmaken kan een lastige klus zijn, maar met het juiste gereedschap wordt het een fluitje van een cent. Ontdek hoe ons semi-professionele microvezel dweilsysteem, ontworpen voor alle harde vloeroppervlaktes, je schoonmaakroutine een boost geeft.

Hoe kies je de juiste bezem? Cleaning Academy vertelt het!

In deze blog bespreken we enkele van de beste bezems die we aanbieden en helpen we je bepalen welke het beste past bij jouw schoonmaak behoefte.

Schrobber met steel

Op zoek naar kwalitatief goede bezems en aluminium stelen? Bij Cleaning Academy vind je sets met hoogwaardige bezems van Orange Brush inclusief bijpassende aluminium stelen, tijdelijk met 20% korting!

Hoekschrobber kopen

In een wereld waar elk hoekje en gaatje telt, kan een handig hulpmiddel het verschil maken tussen oppervlakkige reiniging en een grondige schoonmaakbeurt. Dat is waar de veelzijdige hoekschrobber zijn intrede doet.

De ultieme voorjaarsschoonmaak: 5 stappen voor een stralend fris huis

Bij Cleaning Academy zijn we groot fan van een grondige reiniging, daarom delen we graag onze top 5 schoonmaaktips om je huis weer helemaal schoon en stralend te maken, met behulp van onze professionele schoonmaakartikelen.  

telescoopsteel met waterdoorvoer

Maak kennis met de gloednieuwe telescoopsteel met waterdoorvoer van Cleaning Academy! Deze innovatieve schoonmaak tool zorgt ervoor dat je gemakkelijk je ramen, zonnepanelen en rolluiken kunt schoonmaken.   

Vogelwering zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen een aantrekkelijke plek zijn voor vogels om te nestelen. Een dakgootborstel biedt uitkomst! 

Telescoopsteel 4 meter

Met een telescoopsteel wordt streeploos ramen wassen een stuk makkelijker en misschien zelfs wel leuker!