Zakelijk

Cleaning Academy voor de professionele schoonmaak

Onze webshop is voortgekomen uit onze jarenlange ervaringen in de professionele schoonmaak industrie en nu voor een ieder toegankelijk voor een betaalbare prijs! Ook voor de zakelijke schoonmaak zijn onze producten door de jaren heen zeer geschikt gebleken.

Zakelijke schoonmaak

Wij leveren hygiënisch borstelwerk, met name aan food gerelateerde bedrijven. Qua efficiëntie en duurzaamheid zijn deze hoogwaardige producten ook zeer interessant voor bedrijven die niet per definitie "food approved" moeten zijn. Onze schoonmaakartikelen zijn zeer geschikt op de werkvloer. Voor bijna ieder probleem kunnen wij een borstel voor u leveren of ontwerpen.

Iets wat 10 tot 100 x langer mee gaat en zijn functie niet verliest is altijd beter en zeker goedkoper !

Onze core business is hygiënisch borstelwerk, maar wij zijn ook totaalleverancier van professionele schoonmaakproducten voor diverse bedrijven, denk hierbij aan toiletpapier, vuilniszakken, schoonmaakartikelen en meer. Wij nodigen u van harte uit om ons assortiment te bekijken. Heeft u ervaringen met onze schoonmaakproducten voor bedrijven? Dan kunt u bovendien gerust een reactie achterlaten.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor de schoonmaak bij u op het bedrijf?
Klik hier voor meer informatie
 

Audits

Wij maken op uw verzoek een hygiene scan, dit wordt omgezet in een overzichtelijk document  zodat uw logboek compleet is voor al uw audits. Wij zorgen voor de juiste borstel op de juiste plek, keurig in een ophangsysteem voor het behoud van uw borstels.


Snelheid

Wij werken met zeer korte lijnen. Het merendeel van onze producten is uit voorraad leverbaar en wij kunnen doorgaans zonder problemen binnen 48 uur leveren.
 

  • Heeft u interesse in onze artikelen voor de professionele schoonmaak? Neem dan contact met ons op en/of vraag vrijblijvend de prijslijst aan.
  • Heeft u grotere aantallen nodig van bijvoorbeeld de microvezeldoeken, de zonnepaneelborstel of een ander product? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Contact

E-mail: info@cleaningacademy.nl of Tel: 06 – 55 70 81 91

Wij komen graag een keertje langs om onze expertise te delen.