Voorjaarsschoonmaak 19-02-2019

De zon begint al vaker te schijnen en de behoefte voor een schoon en fris huis wordt groter! Zet je ramen en deuren maar wagenwijd open, hier komt de voorjaarsschoonmaak.

Bij Cleaning Academy hebben wij een ruim assortiment aan professionele schoonmaakproducten zoals; microvezeldoeken en stofwissers.

 

Stofvrij resultaat

Snel en gemakkelijk je interieur afstoffen met onze microvezel stoffer & plumeaus. Onze afstof producten zijn uitstekend geschikt om de allerkleinste stofdeeltjes te verwijderen zonder dat er krassen op je meubels komen. Door de statische werking van de stofwissers en plumeaus heb je garandeert een stofvrij resultaat.

Superactie! Bestel onze flexibele microvezel stoffer van €15,50 NU voor €9,95!

 

Veelzijdige microvezeldoeken

De veelzijdige microvezeldoeken of microfiber doekjes zijn schoonmaakdoekjes die kunnen worden gebruikt om vele oppervlaktes mee schoon te maken. Of het gaat om je keuken, vloer, sanitair of voor het oppoetsen van glazen en bestek, door de ontvettende werking van een microvezeldoek maak je alles streeploos schoon.  

Tip: Met de gekleurde microvezeldoeken kan je gemakkelijk je (professionele) schoonmaakwerkzaamheden met een kleurcodering aangeven. Werk hygiënisch en voorkom kruisbesmetting.

 

Onbereikbare plekken schoonmaken?

Wil je graag schoonmaken op hoge onbereikbare plekken? Dat probleem kan nu worden opgelost door onze telescoopsteel van 4 meter lang. Ideaal voor het wassen van ramen of het ragen van hoge plekken.

De telescoopsteel is ook te gebruiken in combinatie met de meeste raamtrekkers, bezems, borstels en verfrollers.