Stop hooikoorts in huis! 11-06-2019

Stop hooikoorts in huis met microvezeldoeken

Heb jij ook zo’n last van hooikoorts en ondervindt je ook allergie problemen in huis? Hooikoorts of stofallergie brengt veel zorgen met zich mee en je kunt last krijgen van keelpijn, tranende ogen, hoofdpijn en een verstopte neus. Wij geven 5 tips om je huis zo allergenen vrij mogelijk te houden.

Onze 5 tips:

  • Droog afstoffen met onze stofwisdoekjes verwijderd direct al het vuil,stof en pollen uit het huis. Je kunt onze stofwisdoeken gebruiken om de vloer te reinigen met de handige stofwissysteem of gewoon met de hand. Door de statische werking van de stofwisdoeken zijn alle stofdeeltje in een mum van tijd verdwenen.

 

  • Vochtig afstoffen van je woning gaat het beste met onze kwaliteits microvezeldoeken!  Onze microvezeldoeken nemen zeer gemakkelijk alle stuifmeel en andere vuil op met dank aan de fijne doek structuur.

 

  • Een deurmat of schoenveger houdt veel meer stof en vuil tegen dan je denkt. Natuurlijk moet je je deurmat of schoenveger regelmatig reinigen om het gewenste effect te bereiken. Voorkom een overvloed aan stofdeeltjes in je huis met onze voetveegborstel.

 

  • Ramen en gordijnen/vitrages zijn echte stof en pollen opvangers. Reiniging met enige regelmaat je ramen en raambekleding om allergieën te voorkomen. Voor je raambekleding adviseren wij om naar de stomerij/wasserette te gaan. De meeste wasmachines zijn niet geschikt voor zo’n grote hoeveelheid textiel. Onze telescoopsteel is zeer geschikt voor het wassen van de ramen zeker in combinatie met een raamtrekker.

 

  • Om echt de allerlaatste stofdeeltjes op te nemen adviseren wij om de vloer te dweilen met onze microvezel dweilsysteem. Dweilen met koud water zorgt voor een streeploos resultaat en een vermindering van stof en stuifmeel in huis.

 

Heb jij nog meer schoonmaak en hooikoorts tips? Neem dan direct contact met ons op.