Hoe kies je de juiste bezem? Cleaning Academy vertelt het! 20-06-2024

Hoe kies je de juiste bezem? Cleaning Academy vertelt het!

De bezem, hoe simpel ook, is een essentieel onderdeel van elk schoonmaak arsenaal. Maar met zoveel verschillende soorten vegers en bezems die beschikbaar zijn in onze webshop, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. 

In deze blog bespreken we enkele van de beste bezems die we aanbieden en helpen we je bepalen welke het beste past bij jouw schoonmaak behoeften.

Professionele medium veger 

Voor algemene schoonmaaktaken is de professionele medium veger een uitstekende keuze. Deze bezem kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is ideaal voor het verwijderen van fijn zand, bladeren en ander licht vuil. 

Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, rood, geel, groen en oranje. Deze medium veger is ideaal om te combineren met  de stevige 150 cm lange steel.

Bezem van Cleaning Academy

Stevige schrobber

Met zijn stevig vezels is deze schrobber van Orange Brush ideaal voor het schrobben van vloeren, wanden en tegels. Hij verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken. 

Schrobber

Combineer de schrobber met de oersterke 150 cm lange steel voor een comfortabele en effectieve schoonmaakervaring. De schrobber is in meerdere kleuren verkrijgbaar en perfect voor intensieve reinigingstaken in zowel huishoudelijke als professionele omgevingen.

 

Straatbezem voor het grove vuil 

De OrangeBrush straatbezem is een robuuste en duurzame keuze voor zware omstandigheden. Met een breedte van 45 cm en harde vezelharen is deze bezem ontworpen om vuil los te maken en te verwijderen van verschillende oppervlakken, zoals parkeerplaatsen, opritten en productiehallen.

 Straatbezem

De straatbezem is ook te verkrijgen inclusief een 150 cm lange aluminium steel. Bovendien is de straatbezem grotendeels vervaardigd uit gerecyclede materialen, wat hem tot een milieuvriendelijke keuze maakt.

 

Veelzijdige combiveger

De combiveger van OrangeBrush is een veelzijdige bezem die zowel harde als zachte vezels combineert. De voorste harde vezels verwijderen hardnekkig vuil, terwijl de zachte vezels het vuil direct meenemen. 

Deze bezem is geschikt voor zowel nat als droog gebruik, en kan gebruikt worden voor het opvegen van zand, houtkrullen, bladeren en nog veel meer. Met 82% gerecycled materiaal is deze bezem niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk.

Combiveger

Welke bezem past bij jou?

Het kiezen van de juiste bezem hangt af van de specifieke schoonmaaktaken. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij je keuze:

Met de juiste bezem wordt schoonmaken een stuk makkelijker! 

Bezem ophangsysteem

Om je bezems na gebruik netjes weer op te bergen, hebben we verschillende bezem ophangsystemen. Deze zijn zelf samen te stellen.