De beste veger met aluminium steel met 20% korting! 30-05-2024

Schrobber met steel

Op zoek naar kwalitatief goede bezems en aluminium stelen? Bij Cleaning Academy vind je sets met hoogwaardige bezems van Orange Brush inclusief bijpassende aluminium stelen, tijdelijk met 20% korting! 


Stevige schrobber met aluminium steel 

Ga hardnekkig vuil te lijf met deze universele schrobber en aluminium steel van OrangeBrush. De schrobber bestel je in diverse kleuren en bestaat voor 77% uit gerecycled materiaal. Niet alleen de schrobber is een duurzame keuze, ook de aluminium steel bestaat voor een groot deel uit gerecyclede materialen en is ergonomisch ontworpen.

Schrobber

Je bestelt deze schrobber met steel in een set voor slechts €16,80. Vloeren en wanden zijn binnen een handomdraai weer spik en span!


Handige combiveger met aluminum steel 

Op zoek naar een borstel die hardnekkig vuil los krijgt én waarmee je dit direct kunt schoonmaken? Dan is deze combiveger met zowel harde als zachte vezels ideaal! Gebruik de voorste harde vezels om hardnekkig vuil los te krijgen en gebruik de zachte vezels voor het opruimen van zand, houtkrullen, bladeren en nog veel meer. 

Schrobber met steel

Deze handige combiveger is in combinatie met de aluminium steel als set te koop met nu 20% korting! Deze set is verkrijgbaar in meerdere kleuren; rood, blauw, groen, oranje en geel


Harde straatbezem inclusief aluminium steel 

Het perfecte schoonmaakkoppel; deze robuuste straatbezem met bijpassende aluminium steel. De OrangeBrush straatbezem heeft een breedte van 45 cm en is hierdoor ideaal voor het schoonvegen van grote oppervlakken. De bezem is voorzien van stevige haren met een lange levensduur en is grotendeels vervaardigd uit gerecyclede materialen. In combinatie met de aluminium steel is deze set een uitstekende keuze voor zware omstandigheden. 

Straatbezems

De straatbezem met steel is als set verkrijgbaar voor nu maar €25,60! Bekijk ook de groene, rode, oranje of gele straatbezem met steel.