Zo heb je elke dag een glanzend schoon toilet! 17-08-2021

Het schoonmaken van het toilet is geen klusje waar je naar uitkijkt. Hoe vaker je hier echter wat aandacht aan besteed, hoe meer profijt je ervan hebt! Volg onze tips en dit klusje zal een stuk minder erg worden.

Tot ziens kalk!

Het is vaak een lastig karwei: het schoonmaken van kalk. Kalkvorming is moeilijk te voorkomen, aangezien er altijd een laagje water in het toilet staat. De beste optie is om een professionele sanitairreiniger te gebruiken. Nadat dit even heeft ingetrokken kun je de kalk vrij makkelijk verwijderen. (Ook superhandig: met de Aqua Clean Eurocleaner heb je in een handomdraai al het kalk verwijderd!)

Schoon zonder schoonmaakmiddel

Gebruik je liever geen schoonmaakmiddelen? Voor het verwijderen van kalk is dit helaas geen optie. Wat wel een optie is, is het gebruiken van een microvezeldoek met wat water voor dagelijkse reiniging. Zo reinig je makkelijk de hele ruimte.

Een lekker geurtje

Het is natuurlijk wel zo fijn als het kleine kamertje een beetje prettig ruikt. Gelukkig zijn er ontzettend veel heerlijke geurstokjes te koop, die de ruimte ook meteen leuk aankleden!

Vergeet je de tegels niet?

Bij het schoonmaken worden de tegels nog wel eens vergeten. Niet doen! Je kunt deze makkelijk reinigen met een schoonmaakmiddel. Let wel op dat je het juiste middel voor jouw soort tegels koopt. Maak je de tegels liever elke dag schoon zonder schoonmaakmiddel? Dan is een microvezeldoek met wat water weer een goede optie. Ook hier kun je de Eurocleaner inzetten om de voegen goed schoon te krijgen!