Nieuws

Wringer 18-02-2020

Bij Cleaning Academy is nu namelijk een professionele wringer verkrijgbaar. Zo hoeft u nauwelijks meer kracht te zetten om uw schoonmaakdoeken uit te knijpen. De doek gaat door de pers heen, het water wordt eruit geknepen en u kunt binnen no-time weer verder met schoonmaken! Zo hoeft u nauwelijks meer kracht te zetten om uw schoonmaakdoeken uit te knijpen.

Heeft u het al een beetje door? De wringer is hét ideale hulpmiddel als u last heeft van lichamelijke klachten. Misschien heeft u wat minder kracht in de handen of misschien heeft u last van reuma. Wat voor klachten het ook zijn, met behulp van de wringer is dit geen belemmering meer tijdens het schoonmaken! Hij is er speciaal om u te helpen en het schoonmaken weer een stuk aangenamer te maken. Het moet natuurlijk geen klus worden waar u tegenop ziet. De wringer is ook zeer geschikt voor aandoeningen zoals fibromyalgie, artrose of het carpaal tunnel syndroom. 

Kortom, de wringer van Cleaning Academy is een ergonomisch hulpmiddel om uw doekjes mee uit te knijpen. Na gebruik van de wringer zal uw doek klam vochtig zijn, waardoor u snel en streeploos kunt schoonmaken. Ook ter voorkoming van klachten is het een zeer slimme optie om de wringer te gebruiken. Met twee klemmetjes wordt de wringer zo op de emmer bevestigd. Simpelere kan het haast niet.

De professionele wringer van Cleaning Academy komt samen met een emmer van 6 liter en 2 doeken, een microvezeldoek en een grofvuil-/ vaatdoek. Zo kunt u direct aan de slag! Uiteraard is de wringer voor nog veel meer schoonmaakattributen te gebruiken, zo kunt u onder andere ook uw dweil of zeem uitwringen. Ideaal om in huis te hebben toch?