Met deze wringer hoef je nauwelijks meer kracht te zetten om je schoonmaakdoeken uit te knijpen 18-02-2020

Bij Cleaning Academy is nu namelijk een professionele wringer verkrijgbaar. Zo hoef je nauwelijks meer kracht te zetten om je schoonmaakdoeken uit te knijpen. De doek gaat door de pers heen, het water wordt eruit geknepen en je kunt binnen no-time weer verder met schoonmaken! Zo hoef je nauwelijks meer kracht te zetten om je schoonmaakdoeken uit te knijpen.

Heb je het al een beetje door? De wringer is hét ideale hulpmiddel als je last heeft van lichamelijke klachten. Misschien heb je wat minder kracht in de handen of misschien heb je last van reuma. Wat voor klachten het ook zijn, met behulp van de wringer is dit geen belemmering meer tijdens het schoonmaken! Hij is er speciaal om jou te helpen en het schoonmaken weer een stuk aangenamer te maken. Het moet natuurlijk geen klus worden waar je tegenop ziet. De wringer is ook zeer geschikt voor aandoeningen zoals fibromyalgie, artrose of het carpaal tunnel syndroom. 

Kortom, de wringer van Cleaning Academy is een ergonomisch hulpmiddel om je doekjes mee uit te knijpen. Na gebruik van de wringer zal je doek klam vochtig zijn, waardoor je snel en streeploos kunt schoonmaken. Ook ter voorkoming van klachten is het een zeer slimme optie om de wringer te gebruiken. Met twee klemmetjes wordt de wringer zo op de emmer bevestigd. Simpelere kan het haast niet.

De professionele wringer van Cleaning Academy komt samen met een emmer van 6 liter en 2 doeken, een microvezeldoek en een grofvuil-/ vaatdoek. Zo kan je direct aan de slag! Uiteraard is de wringer voor nog veel meer schoonmaakattributen te gebruiken, zo kan je onder andere ook je dweil of zeem uitwringen. Ideaal om in huis te hebben toch?