Witte schoenranden wit houden? Volg deze tips! 24-07-2018

reisborstel

Wellicht ken je het: de witte zolen van jouw sneakers zien er doorgaans steeds viezer uit nadat je ze een tijdje gedragen heeft. Modder en andere vlekken zorgen voor een lelijk gezicht en je hebt het gevoel dat je ze niet meer kunt dragen wanneer je de deur uit gaat. Wellicht denk je zelfs dat je de schoenen helemaal niet meer kunt dragen! Gelukkig is er een oplossing tegen dit probleem: de reisborstel van Cleaning Academy!

Reisborstel voor onderweg

Onze reisborstel is klein van formaat en daardoor geschikt voor onderweg. Wanneer je de deur uit gaat, kun je de borstel gemakkelijk meenemen. De bovenzijde van deze reisborstel is voorzien van dopjes en golven. Zij zorgen ervoor dat je je sneakers eenvoudig kunt oppoetsen. Hierdoor krijg je de vieze randen op jouw schoenen moeiteloos weg. De randen van jouw sneakers worden weer wit en je probleem van vieze randen is verleden tijd!

De kleine reisborstel is bovendien multifunctioneel: de fijne vezel zorgt dat pluisjes van kleding kunnen worden verwijderd, terwijl de dikkere vezel haartjes van bijvoorbeeld honden of katten kan verwijderen. Kortom, de borstel lost diverse problemen tegelijk op!

Voorkomen beter dan genezen

Natuurlijk raden wij je ook aan om de schoenen met een water- en vuilafstotende spray te behandelen voordat je ze draagt. Dit kun je  regelmatig blijven doen om te voorkomen dat de witte schoenranden sneller vies worden. Onze reisborstel komt dan goed van pas op het moment dat het onderhoud hard nodig is!

 

Heb je vragen over onze schoonmaakartikelen? Wij staan je graag te woord!