Jouw vloer stofvrij maken met een stofwissysteem 09-08-2017

Zoek je een goede vloerwisser? Stofwisdoekjes van Cleaning Academy geven een zeer schoon resultaat. Het is immers bewezen dat stofwissen je harde vloerbedekking zoals tegels, laminaat, vinyl of PVC schoon houdt! Met onze stofwisser maakt én houd je de vloer schoon.

Stofzuiger of stofwisser?

Natuurlijk werkt een stofzuiger ook prima, maar volgens het RIVM kunnen stofdeeltjes in de lucht blijven hangen, zelfs wanneer je een gewoon stoffilter gebruikt! Bij stofwissers is het daarentegen zo dat losliggend vuil effectief verwijderd kan worden op gladde vloeren. Je zult versteld staan van de hoeveelheid stof die bij het stofwissen nog wordt opgenomen, zelfs wanneer je de stofzuiger al heeft gebruikt!

Wat heb je hiervoor nodig? Een stofwisapparaat en een stofbindende doek, oftewel een stofwisdoek. Met stofwissen voorkom je dat het vuil zich verplaatst. Bij Cleaning Academy kun je een complete stofwisser kopen. Dit stofwissysteem is namelijk niet alleen stevig en professioneel, maar ook betaalbaar. Het systeem bestaat uit drie onderdelen:

  1. Telescoopsteel, uitschuifbaar van 100 tot 180 cm
  2. Vlakmopframe met schuimzool (trapeze vorm 41 - 36 cm breed)
  3. Pakje stofwisdoekjes van 15 stuks

Verantwoord stofwissen

De telescoopsteel van het stofwissysteem kan op hoogte worden ingesteld, zodat je ergonomisch verantwoord kunt werken. Dankzij de handige draaikop is het mogelijk om bijna geheel plat te werk te gaan met de steel. Dit bevordert het schoonmaken van lastige plekken in het huis. 

De stofwisdoekjes worden gekenmerkt door een unieke mix van materialen. Stof wordt opgenomen en haren worden meegenomen. Dit is te danken aan de statische werking van de doeken, die overigens ook met de hand als stofdoek kunnen worden gebruikt. Kortom, het stofwissysteem is het ideale, stevige en professionele systeem voor het verwijderen van stof, haren en (losliggend) vuil.