Welke microvezeldoeken zijn er ? 14-11-2019

Welke microvezeldoeken zijn er?

Verschillende microvezeldoeken

Vind je het vervelend om voor ieder oppervlak een andere schoonmaakdoek te gebruiken? Met de microfiber doeken van Cleaning Academy is deze irritatie verleden tijd! De doeken zijn niet alleen geschikt om je huis mee te reinigen, want ook het schoonmaken van de caravan of boot wordt een eitje. Ook zonder reinigingsmiddelen kan je aan de slag met de microvezeldoek, de doeken zijn van zichzelf al sterk en ontvettend. 

 

Je kan natuurlijk kiezen voor de normale microfiber doek, maar momenteel is ook de antibacteriële microvezeldoek online te bestellen. Deze doek is ideaal om te gebruiken in de keuken. De nieuwste microvezel technologie is verwerkt in de doek en daardoor heb je geen last meer van een stinkende vaatdoek op het aanrecht! 

 

Bij Cleaning Academy kan je ook een microvezel schubdoek bestellen. Deze doek is zowel nat als droog te gebruiken, voor verschillende doeleindes. De schubstructuur zorgt voor een goede opname van vocht, vet en vuil. De doek neemt zelfs 10 keer zijn eigen gewicht op! Ideaal om te gebruiken als theedoek of voor het schoonmaken van de ruiten. 

 

 

Het is echt waar, de microfiber stof is nu zelfs verwerkt in een microvezel handschoen . Perfect om je tablet, smartphone of bril te ontdoen van alle bacteriën. Binnen enkele seconden zal je beeldscherm weer schitteren zoals nieuw! 
Voor welke variant microfiber doek je ook kiest, bij Cleaning Academy ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur! 

 

Wasvoorschriften van microvezeldoeken 

Om extra lang plezier te hebben van de Cleaning Academy microfiber doek is het van belang om je aan de juiste wasvoorschriften te houden. Maar wees niet bang, want zo moeilijk is het niet. Het belangrijkste om te onthouden is dat de aanbevolen was temperatuur tussen de 30 en 60 graden ligt en dat je geen wasverzachter hoeft te gebruiken. Ook in de droogtrommel of strijken is niet nodig, hierdoor kunnen de doeken hun poetskracht namelijk kwijtraken. Makkelijkere wasvoorschriften zijn er toch haast niet?

Nieuwsgierig geworden naar de microfiber doek? Wil je ervaren hoe het is om streeploos en zonder reinigingsmiddelen schoon te maken? Bij Cleaning Academy krijg je de mogelijkheid om zonder een grote investering de microfiber doek uit te proberen. Je kunt de doeken nu namelijk per stuk bestellen. Mocht je na het lezen van dit artikel specifieke vragen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen!