Nieuws

Welke microvezeldoeken zijn er ? 14-11-2019

Verschillende microvezeldoeken

Vindt u het vervelend om voor iedere oppervlak een andere schoonmaakdoek te gebruiken? Met de microfiber doeken  van Cleaning Academy is deze irritatie verleden tijd! De doeken zijn niet alleen geschikt om uw huis mee te reinigen, want ook het schoonmaken van uw caravan of boot wordt een eitje. Ook zonder reinigingsmiddelen kunt u aan de slag met de microvezeldoek, de doeken zijn van zichzelf al sterk en ontvettend. 

 

U kunt natuurlijk kiezen voor de normale microfiber doek, maar momenteel is ook de antibacteriële microvezeldoek online te bestellen. Deze doek is ideaal om te gebruiken in de keuken. De nieuwste microvezel technologie is verwerkt in de doek en daardoor heeft u geen last meer van een stinkende vaatdoek op het aanrecht! 

 

Bij Cleaning Academy kunt u ook een microvezel schubdoek bestellen. Deze doek is zowel nat als droog te gebruiken, voor verschillende doeleindes. De schubstructuur zorgt voor een goede opname van vocht, vet en vuil. De doek neemt zelfs 10 keer zijn eigen gewicht op! Ideaal om te gebruiken als theedoek of voor het schoonmaken van de ruiten. 

 

Het is echt waar, de microfiber stof is nu zelfs verwerkt in een microvezel handschoen . Perfect om uw tablet, smartphone of bril te ontdoen van alle bacteriën. Binnen enkele seconden zal u beeldscherm weer schitteren zoals nieuw! 
Voor welke variant microfiber doek u ook kiest, bij Cleaning Academy bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur! 

 

Wasvoorschriften 

Om extra lang plezier te hebben van de Cleaning Academy microfiber doek is het van belang om u aan de juiste wasvoorschriften te houden. Maar wees niet bang, want zo moeilijk is het niet. Het belangrijkste om te onthouden is dat de aanbevolen was temperatuur tussen de 30 en 60 graden ligt en dat u geen wasverzachter hoeft te gebruiken. Ook in de droogtrommel of strijken is niet nodig, hierdoor kunnen de doeken hun poetskracht namelijk kwijtraken. Makkelijkere wasvoorschriften zijn er toch haast niet?

Nieuwsgierig geworden naar de microfiber doek? Wilt u ervaren hoe het is om streeploos en zonder reinigingsmiddelen schoon te maken? Bij Cleaning Academy krijgt u de mogelijkheid om zonder een grote investering de microfiber doek uit te proberen. U kunt de doeken nu namelijk per stuk bestellen. Mocht u na het lezen van dit artikel specifieke vragen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen!