Bespaar geld met de spraymethode 21-05-2019

Met onze nieuwste kleur gecodeerde sprayflacons is schoonmaken eenvoudig en snel gedaan, maar hoe maak je er eigenlijk mee schoon? Voor het gebruik van onze sprayflacons adviseren wij één schoonmaakmethode.

Met de spraymethode wordt de gewenste schoonmaakmiddel vanuit een sprayfles op het schoonmaakdoekje gesprayd (en niet direct op de oppervlakte).

Tussentijds het schoonmaken kan je je schoonmaakdoekje reinigen met schoon water. Ondanks dat je een geconcentreerde schoonmaakmiddel gebruikt via een schoonmaakdoekje, is het verbruik ervan een stuk lager dan op de traditionele natte reinigingsmethode (emmer met daarin schoonmaakmiddel en water).

 

Gekleurde sprayflacons?

Ja! Voor elke ruimte hebben wij unieke sprayflacons in de webshop. Onze sprayflacons van 600 ml hebben een schaalverdeling en sprayer, door de duidelijke schaalverdeling kan je nauwkeurig je schoonmaakmiddel doseren. De spuitflesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren en eventueel bedoeld voor HACCP doeleinden. De volgende sprayflacons zijn voorzien van een kleurmarkering en logo:

  • Blauw is voor interieur

  • Geel is voor de keuken

  • Rood is voor sanitair

Onze witte sprayflacon heeft geen logo en kan voor andere ruimtes gebruikt worden. Tevens zijn alle flacons bestand tegen agressieve chemicaliën en schoonmaakmiddelen.