Cleaning Academy schrobbers: duurzaam en doeltreffend! 18-09-2017

schrobber kopen

Een schrobber van Cleaning Academy is gemaakt om hardnekkige vervuiling te verwijderen. Deze vervuiling kan los worden geschrobd met dit product. Denk bijvoorbeeld aan vet, algen en aanslag. Maar er is meer wat je over dit product moet weten. Lees meer in het restant van deze blog!

Eigenschappen van de schrobber

Je kunt een schrobber kopen in diverse kleuren en afmetingen. Er zijn diverse kleuren zodat je per afdeling een verschillende kleur schrobber kunt gebruiken. De afmetingen lopen van 22.5 cm tot 40 cm breed. Hoewel deze nog niet allemaal op onze website staan, kun je ze wel bestellen. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Waar worden de schrobbers gebruikt?

Bij de lokale slagerij en diverse fabrieken die voeding produceren kun je de schrobbers van Cleaning Academy tegenkomen. De consument kan onze schrobber tevens kopen om algen van vlonders te verwijderen, en om te buitentegels te schrobben.

Schrobber met steel gebruiken

Je kunt dit product gebruiken met de steel van 150 cm. Maar dit is niet de enige steel die wij hebben! Ons assortiment bestaat ook uit ergonomische stelen van 130 en 175 centimeter. Echter, nog niet alle stelen staan op de website. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie over deze producten.

De schrobbers hebben een langere levensduur doordat ze kunnen worden opgehangen. Daarnaast kun je ze gewoon reinigen in de vaatwasser. Simpel in gebruik, eenvoudig te onderhouden; de schrobbers van Cleaning Academy zijn zeer doeltreffend!