Schoonmaaktips voor de winter 27-11-2017

schoonmaaktips

De laatste weken merk je het al: buiten wordt het steeds kouder. Ook in het schoonmaken veranderen de nodige dingen. Cleaning Academy deelt graag nieuwe schoonmaaktips als het om winterse weersomstandigheden gaat. 

Groene aanslag in de tuin verwijderen

Heb je een mooi terras en een houten vlonder? Ook deze dient goed te worden onderhouden. Maar groene aanslag dien je te verwijderen om problemen met gladheid te voorkomen! Je kunt onze professionele schrobber gebruiken om dit laagje groene aanslag te verwijderen van betontegels, je balkon of het hout op de vlonder!

Zodra de temperaturen rond het vriespunt komen, zal het ook meer gaan sneeuwen. Onze scheppen komen nu handig van pas; bladeren en sneeuw kunnen handig worden verwijderd uit de tuin! Jouw terras of houten vlonder is weer mooi schoon! 

Schone dakgoten?

De werking van onze dakgootborstels is je ondertussen wel bekend, maar we zien nu ook gebeuren dat steeds meer mensen hun dakgoten vrij van bladeren en vogels willen houden. De dakgootborstel wordt zeker met de herfst veel gelegd bij mensen thuis om bladeren en vogels te weren. Het succes hiervan is ook ‘s winters goed merkbaar!

Onze producten zijn dus multi-inzetbaar en wij leggen je graag uit hoe onze producten kunnen worden gebruikt in de tuin. Heb je meer vragen? Bekijk onze pagina over schoonmaaktips of neem contact met ons op!