Ramen wassen met een telescoopsteel doe je zo 09-05-2023

Telescoopsteel 4 meter

Ramen wassen is een klus die meestal niet als favoriet wordt omschreven, vooral als het niet goed lukt. Met een telescoopsteel, ook wel een schrobber met steel,  maken wij het je een stuk makkelijker en misschien zelfs wel leuker! 

Telescoopsteel; makkelijk en voordelig 

Dankzij onze telescoopsteel van 4 meter heb je geen glazenwasser meer nodig voor de ramen waar je normaal gesproken niet bijkomt. De steel is zeer geschikt voor het wassen van ramen in combinatie met een raamtrekker en/of raaminwasser. Naast het wassen van ramen, is de telescoopsteel ook ideaal voor het ragen op hoge plekken of om te gebruiken als verfroller. 

De beste kwaliteit

De aluminium telescoopsteel van Cleaning Academy is 4 meter lang en voorzien van schroefdraad, een conische dop en kniegewricht. De steel heeft een lengte van 140cm, wat betekent dat je gemakkelijk je ramen kunt wassen op hoge plekken. 
Doordat de telescoopsteel van aluminium is, is deze zeer licht in gebruik, maar wel heel stevig! 

Aan de slag met de telescoopsteel 

Een groot voordeel van de telescoopsteel is dat je er veel verschillende opzetstukken op kan bevestigen. Zo krijg je een brandschoon en streeploos resultaat:

1. Begin met een ragebol 
Voordat je begint met het wassen van je ramen, verwijder je eerst het ergste vuil met een ragebol.  

2. Tijd om in te soppen 
Nadat alle bladeren, spinnenwebben en stof is verwijderd, kun je beginnen met het inzepen van je ramen. Je kunt hiervoor heel gemakkelijk een inwasser op de telescoopsteel bevestigen. 

3. Tijd voor een strakke afwerking 
Als laatste stap zet je de raamwisser op de telescoopsteel voor een streeploze afwerking!


Ontdek zelf het gemak van een telescoopsteel!
Bekijk ook onze nieuwe set met waterdoorlatende telescoopsteel inclusief borstel

Benieuwd naar nog meer tips over het wassen van je ramen? Lees dan deze blog