Nieuws

Microvezeldoeken: Multifunctionele schoonmaakdoekjes 14-03-2019

Microvezeldoeken bestellen

Sneller en gemakkelijker je huis of kantoor schoon krijgen? Dat kan met multifunctionele microvezeldoeken van Cleaning Academy. Door de unieke werking van de microvezeldoekjes bespaart u veel tijd bij het schoonmaken.

 

Wat zijn de voordelen?

Door de vele positieve eigenschappen is schoonmaken met een microvezeldoek binnen een mum van tijd gedaan. Investeer in kwalitatieve microvezeldoeken en bespaar ook nog eens in uw portemonnee.

  • Microvezeldoeken zijn gemaakt uit polyamide hebben daardoor een ontvettende werking. U haalt moeiteloos alle olie en vet vlekken weg. Omdat de microfiber doeken zeer ontvettend werken heeft u geen extra reinigingsmiddelen nodig. Goed voor uw portemonnee en voor het milieu.

  • Neem gemakkelijk en snel water op door de kleine polyester en polyamide vezels.

  • Streeploos resultaat door de unieke kwaliteit van de materialen.

  • Door de statische werking wordt stof direct opgenomen in de doek.

  • Nat en droog te gebruiken. U kunt de microvezeldoeken nat gebruiken om uw auto of sanitair mee te reinigen. Voor het gebruik van een droge microvezeldoek leent het afstoffen van meubelen zich uitstekend.

 

Hoe kan ik mijn microvezeldoeken gebruiken

Er zijn vele toepassingen voor onze multifunctionele microvezeldoekjes. De vraag is meer, waar kunt u ze niet voor gebruiken! De meeste personen gebruiken microvezeldoeken vooral voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, dit geldt zowel voor particulieren, maar ook zeker voor de professionele schoonmaak. Waar kunt u de microvezeldoeken voor gebruiken?

 

Onze microvezeldoeken bestellen? 

Bekijk snel onze microvezeldoeken of bestel direct ons actiepakket 10+1 microvezeldoekjes