Wat je moet weten over de antibacteriële microvezeldoek! 05-07-2018

microvezeldoek antibacterieel

Wellicht ken je het: door het vermenigvuldigen van bacteriën - iedere 20 minuten verdubbelen zij zich - krijg je te maken met veel viezigheid en een vieze doek. Dankzij de nieuwste technologie van microvezel hoef je zich niet langer zorgen te maken over vieze luchten! En dat is erg prettig, gezien de hoge temperaturen in Nederland van de afgelopen weken.

Voorkom de verspreiding van bacteriën 

De paarse microvezeldoek heeft een antibacteriële functie voor op het aanrecht. Zeker nu het de laatste weken erg warm is in Nederland, kunnen vieze luchtjes zich snel verspreiden. Daarom is het voorkomen van meer vieze luchtjes meer dan gewenst voor iedereen die zich bezighoudt met de schoonmaak.

Reinig je dagelijks jouw sanitair en wil je niets aan het toeval overlaten? De antibacteriële werking van de doek garandeert dat de vermenigvuldiging van bacteriën niet langer een probleem vormt in het huishouden!

Belangrijke tips voor het wassen

Cleaning Academy raad je aan om de microvezeldoek tot maximaal 95 graden te wassen. De ideale wastemperatuur is 30 tot 60 graden. Daarnaast dien je de doek te wassen zonder wasverzachter en na het wassen niet in de droogtrommel te drogen. Door ze te strijken, verliezen de microvezeldoeken hun poetskracht!