Hout is heilig! Hoe onderhoud je een houten vloer? 09-07-2021

Houten vloer onderhouden met professioneel dweilsyteem

Heb jij ook een échte houten vloer in huis? Ontzettend mooi, maar het onderhoud en schoonmaken ervan kan nog wel eens lastig zijn. Hoe beter je dit aanpakt, hoe langer je geniet van de vloer. Met onze tips wordt het schoonmaken en onderhouden van je vloer een stuk makkelijker!

Heb je al een goed dweilsysteem?
Als je een houten vloer wil schoonmaken is een dweilsysteem een hele goede optie. Hier zit namelijk meteen alles bij wat je nodig hebt, van een microvezelmop tot een telescoopsteel. Je vult de steel eenvoudig met water en sprayt voor de mop uit. 

De microvezel mop is zowel nat als droog te gebruiken. Als je er meteen twee neemt, kun je fijn door met schoonmaken terwijl er eentje in de was zit!

Ontdek ons semi professionele microvezel dweilsysteem!

Het juiste middel voor jouw vloer
Een goed onderhouden houten vloer behoudt zijn kleur en kwaliteit het best! Er zijn veel verschillende middelen op de markt, maar deze zijn niet allemaal geschikt voor hout. Lees dus goed de beschrijving van het product voordat je deze aanschaft. Keuze gemaakt? Probeer het dan eerst op een klein, onopvallend stukje vloer. 

Let ook op of het middel geschikt is voor dagelijkse reiniging of niet, anders kan het hout uit gaan zetten en dat willen we niet!

Dus... ga jij meteen aan de slag met je houten vloer?