Het gemak van de nieuwe telescoopsteel met waterdoorvoer 05-09-2023

telescoopsteel met waterdoorvoer

Maak kennis met de gloednieuwe telescoopsteel met waterdoorvoer van Cleaning Academy! Deze innovatieve schoonmaak tool zorgt ervoor dat je gemakkelijk je ramen, zonnepanelen en rolluiken kunt schoonmaken. 

Bereik nieuwe hoogten 

Onze telescoopsteel met waterdoorvoer is ideaal, want door de waterdoorvoer kun je op een snelle en efficiënte manier aan de slag. De telescoopsteel heeft in totaal een lengte van 4,2 meter, waardoor het een veilige en handige optie is voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. 

Toepassingen van de telescoopsteel met waterdoorvoer

  • Reinigen van ramen: Met de telescoopsteel kun je zonder moeite zelfs de hoogste ramen bereiken. Door de waterdoorvoer functie kun je ramen grondig reinigen zonder strepen achter te laten. 
  • Gevelreiniging: Verwijder gemakkelijk vuil, stof en vlekken op grote oppervlakken.
  • Dakkapellen en zonnepanelen: Onze telescoopsteel is perfect voor het schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken, zoals dakkapellen en zonnepanelen. 
  • Hoge plafonds en ventilatieopeningen: Voor professioneel gebruik is de telescoopsteel met waterdoorvoer ideaal om hoge plafonds en ventilatieopeningen in kantoren, magazijnen en fabrieken schoon te maken.

We bieden de telescoopsteel met waterdoorvoer ook aan als complete set met een waterdoorlatende borstel. Deze borstel is speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de telescoopsteel.

Oftewel, onze telescoopsteel met waterdoorvoer is een veelzijdige en handige schoonmaak tool die zorgt dat je veel tijd en moeite bespaart tijdens het schoonmaken! 

Bekijk hier onze andere waterdoorlatende borstels en stelen! 
 

telescoopsteel met waterdoorvoer
telescoopsteel met waterdoorvoer