Goede schoonmaak voornemens! 03-01-2022

Hoe groot het cliché ook is, toch doen veel mensen het elk jaar weer: goede voornemens maken. De meeste goedbedoelde plannen vallen echter al snel in het water. Laten wij nu eens wat geweldige schoonmaak voornemens hebben die je wél vol gaat houden! Zo zorg je heel 2022 voor een opgeruimd huis.
 

Ontspullen
Wist je dat spullen die je niet gebruikt je ‘moe’ maken? Zorg voor nieuwe energie en neem eens de tijd om met een kritische blik door je spullen heen te gaan. Heb je iets al een jaar niet gebruikt? Grote kans dat je dit ook niet meer gaat doen. Weg ermee! Je hoeft natuurlijk niet meteen je hele huis door te zoeken. Begin bij één lade, kast of kamer en de rest volgt vanzelf.

Plannen
Na het schoonmaken ben je natuurlijk blij en tevreden. Beginnen is alleen lastig. Als je simpelweg je schoonmaaksessie in je agenda blokt, is de kans dat je dit blijft uitstellen een stuk kleiner. Zet gezellig een muziekje op en dan kom je er achter dat de tijd eigenlijk gewoon voorbij vliegt, met als resultaat een schoon huis.

Rustig aan
Voor écht resultaat heb je even de tijd nodig. Uren lang achter elkaar zwoegen hoeft natuurlijk niet, maar je krijgt wel een stuk meer gedaan als je niet gehaast bezig bent. Zo heb je alle plekjes gehad en blijft je huis ook een stuk langer netjes. 

De laatste tip die we willen meegeven is heel belangrijk: investeer in goede schoonmaakspullen! Die maken je taken een stuk dragelijker. Je shopt ze hier