​Veel stof in huis? Maak gebruik van onze stofwisdoeken 28-01-2019

Natuurlijk kan je een stofzuiger gebruiken voor de schoonmaak. Een veel voorkomend probleem van dit apparaat is dat veel stofdeeltjes in de lucht blijven hangen. Stofwisdoeken staan bekend om het effectief verwijderen van losliggend vuil op gladde vloeren. Zelfs nadat je de stofzuiger hebt gebruikt, kunnen stofwisdoekjes verbluffend veel stof opnemen.

Met onze stofwissysteem ben je gegarandeerd van een stofvrij resultaat! Onze stofwisdoekjes zijn ideaal voor het verwijderen van stof, haar en kleine vuildeeltjes. Uiteraard kan je ook de stofwisdoeken met de hand gebruiken bijvoorbeeld om je  kast, tafel of andere gladde oppervlaktes mee af te stoffen.

 

Handig in gebruik

Door de uitschuifbare telescoopsteel en lichte frame is de stofwisser eenvoudig te gebruiken. Onze professionele stofwissysteem is van hoogwaardige kwaliteit en door de unieke materialenmix en elektrostatische werking zijn de stofwisdoeken zeer efficiënt te gebruiken in huis of kantoor.  

 

De voordelen van stofwisdoeken: 

  • Snel je huis of kantoor schoon.

  • Veilig, doordat je geen natte ondergronden meer hebt en ontwijk je het uitglijgevaar!

  • Wegwerp stofwisdoeken maken de kans op kruisbesmetting kleiner! Elke ruimte hygiënisch schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Een plumeau om stof mee te wissen 

Met de plumeaus van Cleaning Academy verwijder je de kleinste stofdeeltjes én kras je niet op de oppervlakken. Een plumeau is ideaal om tussen kleine oppervlakken, zoals decoratie, schoon te maken. Daarbij zijn plumeaus zeer licht van gewicht, waardoor ze makkelijk in gebruik zijn! Bekijk hier alle verschillende plumeaus en bestel direct welke plumeu het beste bij jou past. 

Wil je graag gebruik maken van onze stofwisdoeken? Bij Cleaning Academy hebben wij een SUPER ACTIE! Van €19,95 nu voor €14,25 een compleet stofwissysteem met 15 stofwisdoekjes!