Nieuws

​Veel stof in huis? Maak gebruik van onze stofwisdoeken 28-01-2019

Natuurlijk kunt u een stofzuiger gebruiken voor de schoonmaak. Een veel voorkomend probleem van dit apparaat is dat veel stofdeeltjes in de lucht blijven hangen. Stofwisdoeken staan bekend om het effectief verwijderen van losliggend vuil op gladde vloeren. Zelfs nadat u de stofzuiger heeft gebruikt, kunnen stofwisdoekjes verbluffend veel stof opnemen.

Met onze stofwissysteem bent u gegarandeerd van een stofvrij resultaat! Onze stofwisdoekjes zijn ideaal voor het verwijderen van stof, haar en kleine vuildeeltjes. Uiteraard kunt u ook de stofwisdoeken met de hand gebruiken bijvoorbeeld om uw kast, tafel of andere gladde oppervlaktes mee af te stoffen.

 

Handig in gebruik

Door de uitschuifbare telescoopsteel en lichte frame is de stofwisser eenvoudig te gebruiken. Onze professionele stofwissysteem is van hoogwaardige kwaliteit en door de unieke materialenmix en elektrostatische werking zijn de stofwisdoeken zeer efficiënt te gebruiken in huis of kantoor.  

 

De voordelen van stofwisdoeken: 

  • Snel uw huis of kantoor schoon.

  • Veilig, doordat u geen natte ondergronden meer heeft en ontwijkt u het uitglijgevaar!

  • Wegwerp stofwisdoeken maken de kans op kruisbesmetting kleiner! Elke ruimte hygiënisch schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Wilt u graag gebruik maken van onze stofwisdoeken? Bij Cleaning Academy hebben wij een SUPER ACTIE! Van €19,95 nu voor €14,25 een complete stofwissysteem met 15 stofwisdoekjes!