Nieuws

Uw auto wassen zonder krassen: kan dat? 25-10-2018

auto wassen zonder krassen

Cleaning Academy weet dat een echte liefhebber zijn of haar auto zo schoon mogelijk houdt. En dat het liefst door de auto met de hand te wassen. Er ligt echter een gevaar op de loer: krassen op uw auto! Cleaning Academy heeft niet alleen de oplossing, maar ook nog enkele tips!

Geen krassen op uw auto?

Bij het schoonmaken van uw auto wilt u ten koste van alles voorkomen dat er krassen op de auto komen. Wij begrijpen dit heel goed bij Cleaning Academy. Toch is het zo dat u - zelfs met alleen een emmertje sop en een spons - risico loopt dat er krassen op uw auto terecht komen!

Een standaard spons brengt namelijk de nodige risico's met zich mee. Een spons kan veel zand of vuil opnemen. Bij het wrijven / schoonmaken zorgt dit voor krasjes in de vorm van cirkels. Met name in het licht - bijvoorbeeld een laagstaande zon - ziet u deze krasjes erg snel!

Onze krasloze oplossing!

Cleaning Academy heeft alles in huis om te voorkomen dat uw auto tijdens het schoonmaken met de hand vol krassen komt te zitten. Denk bijvoorbeeld aan:

U kunt de doeken gebruiken om de auto's in te wassen en te drogen.

Een andere belangrijke tip voor tijdens het schoonmaken van uw auto: was de auto niet in volle zon! Wanneer u dit wel doet, bestaat de kans dat water en andere middelen zoals polijstmiddelen, sealants en wax indrogen!