Nieuws

Apple producten schoonmaken? 02-05-2019

 

 

Niets zo vervelend als vieze toetsenborden en een beeldscherm vol met vingerafdrukken of een laag stof. Wij geven hier de beste schoonmaaktips voor uw Apple producten.

 

Mac toetsenbord schoonmaken

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste toetsenborden meer bacteriën bevatten dan de wc bril. Niet erg hygiënisch, het is dus van groot belang om eens in de zoveel tijd uw Mac toetsenbord schoon te maken! Maar hoe doe je dat nou zo efficiënt mogelijk? Hier een kleine stappenplan:

  • Zorg ervoor dat bij uw MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac mini of iMac toetsenbord is uitgeschakeld en verwijder eventuele batterijen voordat u gaat schoonmaken.
  • Houd het toetsenbord ondersteboven en gebruik een spuitbus met gecomprimeerde lucht, zo blaast u er alles uit wat er niet thuishoort.
  • Vervolgens pak je een licht vochtige microvezeldoek en maakt u alle toetsen schoon!

* Maak GEEN gebruik van oplosmiddelen, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide.

 

Beeldscherm vet en stofvrij!

Last van vette vingers op uw iPhone of iPad? Een beeldscherm schoonmaken wordt gemakkelijker dankzij onze ontvettende microvezeldoeken.

Wij raden aan om uw Iphone of Ipad direct te reinigen nadat het in contact is geweest met verontreinigende stoffen die vlekken veroorzaken, zoals inkt, verf, make-up, vuil, eten, oliën en lotions. U kunt met zowel een droge of zeer licht vochtige microvezeldoek de beeldschermen reinigen.

Bij het schoonmaken van uw beeldscherm maakt dan GEEN gebruik van oplosmiddelen, aceton, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide.

Heeft u vragen over het schoonmaken van uw Apple product? Wij staan u graag te woord!