Apple producten schoonmaken? 02-05-2019

Apple producten schoonmaken met een microvezeldoek

Niets zo vervelend als vieze toetsenborden en een beeldscherm vol met vingerafdrukken of een laag stof. Wij geven hier de beste schoonmaaktips voor je Apple producten.

Mac toetsenbord schoonmaken

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste toetsenborden meer bacteriën bevatten dan de wc bril. Niet erg hygiënisch. Het is dus van groot belang om eens in de zoveel tijd je Mac toetsenbord schoon te maken! Maar hoe doe je dat nou zo efficiënt mogelijk? Hier een kleine stappenplan:

  • Zorg ervoor dat bij je MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac mini of iMac toetsenbord is uitgeschakeld en verwijder eventuele batterijen voordat je gaat schoonmaken.
  • Houd het toetsenbord ondersteboven en gebruik een spuitbus met gecomprimeerde lucht, zo blaas je er alles uit wat er niet thuishoort.
  • Vervolgens pak je een licht vochtige microvezeldoek en maak je alle toetsen schoon!

* Maak GEEN gebruik van oplosmiddelen, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide.

 

Beeldscherm vet en stofvrij!

Last van vette vingers op je iPhone of iPad? Een beeldscherm schoonmaken wordt gemakkelijker dankzij onze ontvettende microvezeldoeken.

Wij raden aan om je Iphone of Ipad direct te reinigen nadat het in contact is geweest met verontreinigende stoffen die vlekken veroorzaken, zoals inkt, verf, make-up, vuil, eten, oliën en lotions. Je kunt met zowel een droge of zeer licht vochtige microvezeldoek de beeldschermen reinigen.

Maak bij het schoonmaken van je beeldscherm GEEN gebruik van oplosmiddelen, aceton, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide.

Heb je vragen over het schoonmaken van jouw Apple product? Wij staan je graag te woord!