Wat je moet weten over onze afvoerplug 16-04-2018

afvoerplug

Dakgootborstels zijn zeer populair als het gaat om vogelwering in de dakgoten. Maar wist je al dat niet iedereen graag borstels in de dakgoot legt? De afvoerplug is een handig product dat je dan efficiënt kunt inzetten!

Je kunt deze afvoerplug (voor dakgoten) ook los gebruiken. Bij het schoonmaken van de goot trek je de plug even uit de dakgoot om deze vervolgens schoon te schudden. Daarna kan de plug direct teruggeplaatst worden!

Niet langer verstopte regenpijpen!

Heb je veel last van alle bladeren, kleine takken, mos en ander vuil in de regenpijp? Dankzij de afvoerplug zijn verstopte regenpijpen verleden tijd! De goten laten het water de vrije loop, maar puin wordt geblokkeerd. Hierdoor ontstaan niet langer verstoppingen in je regenpijp.

De dakgoten zullen dus niet langer verstopt zijn met bladeren, vogelnesten en meer verontreinigingen. Water kan weer ongehinderd wegstromen, dus je hoeft veel minder onderhoud te plegen wanneer je de borstels inzet. Met de dakgootborstels heb je bovendien het voordeel dat opgevangen regenwater wordt gefilterd van vuil.

 

Heb je nog vragen over onze items of schoonmaakartikelen? Neem gerust contact op!